Starbucks koffiebonen vergelijken: de beste smaken voor thuis

Wil je thuis genieten van de heerlijke koffie van Starbucks? Dan ben je hier op de juiste pagina! Wij vergelijken de beste Starbucks koffiebonen, zodat jij de perfecte smaak voor thuis kunt vinden. Ontdek onze selectie van Starbucks koffiebonen en geniet van de karakteristieke smaak van dit bekende koffiemerk. Met andere woorden Starbucks bonen kopen doe je op koffiebonen-kopen.nl!

Douwe Egberts koffie logo
Starbucks koffie logo
Lavazza koffielogo
Melitta koffie logo
Illy koffielogo

De verschillende smaken van Starbucks koffiebonen

Starbucks staat bekend om de brede variatie aan koffiesmaken. Wij bieden de beste selectie van deze smaken, zodat je thuis kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Hieronder hebben we de populairste smaken op een rijtje gezet:

Starbucks Espresso Roast

De Espresso Roast van Starbucks is een donkere, rijke espresso met een intense, rokerige smaak. Deze koffie is perfect voor liefhebbers van een krachtige espresso. De bonen zijn afkomstig uit Latijns-Amerika en Azië en worden geroosterd volgens de kenmerkende methode van Starbucks. De Espresso Roast is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en hoeveelheden. Zo zijn de starbucks 1kg koffiebonen niet direct in 1 enkele zak verkrijgbaar, maar kom je al wel gauw aan de 1kg met een handige combiverpakking.

Starbucks Pike Place Roast

De Pike Place Roast is een medium gebrande koffie met een zachte, gebalanceerde smaak. Deze koffie is perfect voor wie houdt van een koffie met een milde smaak. De bonen zijn afkomstig uit Latijns-Amerika en worden zorgvuldig geselecteerd en gebrand volgens de methode van Starbucks.

Starbucks Veranda Blend

De Veranda Blend van Starbucks bonen is een blonde koffie met een lichte, subtiele smaak. Deze koffie is perfect voor wie houdt van een zachte koffie met een verfijnde smaak. De bonen zijn afkomstig uit Latijns-Amerika en worden licht gebrand volgens de kenmerkende methode van Starbucks.

Waar kun je Starbucks bonen kopen?

Starbucks koffiebonen zijn verkrijgbaar bij verschillende retailers en supermarkten. Hieronder hebben we een overzicht van de bekendste verkooppunten:

Albert Heijn

Bij Albert Heijn kun je terecht voor een ruim assortiment Starbucks koffiebonen. Je hebt keuze uit verschillende smaken en verpakkingen. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen, zodat je kunt genieten van de koffie van Starbucks voor een scherpe prijs.

Jumbo

Ook bij Jumbo kun je terecht voor Starbucks koffiebonen. Het assortiment is wel iets kleiner dan bij Albert Heijn, maar je vindt er nog steeds een ruime keuze aan smaken.

Online starbucks bonen kopen

Je kunt Starbucks koffiebonen ook online bestellen via koffiebonen-kopen.nl. Hier vind je het volledige assortiment aan smaken en verpakkingen. Bovendien zijn er regelmatig acties en aanbiedingen beschikbaar! Je kunt gemakkelijk afrekenen via bol.com.